Dags för Tibro borta nu på Fredag 19.30. Ett Tibro som fick inkassera en storförlust 5-0 borta mot Lidköping på tisdagskvällen. Med tanke på 11-1 förlusten i träningsmatchen mot oss så är dom nog ruskigt revanschsugna. Själva så stod vi över tisdagens omgång och tränade istället. Saknas mot Tibro gör Oskar Olausson (bortrest) samt Calle Silvennoinen (handskadad mot Uddevalla hemma). Tillbaka i truppen är Oskar Niklasson och Magnus Conradsson som varit och spelat Tibro Trophy för U16 lag där dom har representerat Tibro. Där har de mätt sina krafter mot Sveriges bästa U16 lag. Det blev idel förluster mot Frölunda, Malmö, Leksand, Djurgården, AIK samt Färjestad. Vann Tibro Trophy gjorde Rögle men grabbarna var helnöjda med långhelgen. Väldigt roligt för Oskar och Magnus! Tillbaka efter skada är bröderna Martin och Oscar Abrahamsson. Laget tas ut efter träningen på Torsdag.